25.11.18

ΜΕ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ



Τον Ήφαιστο Λήμνου (όπως έγινε φέτος ο Φάρος Λάρισας που είχε ανέβει πρόπερσι σαν Φάρος Κερατσινίου..) υποδέχεται απόψε νωρίς το απόγευμα η Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή για τα παράθυρα της FIBA και θέλει τη νίκη ώστε να δουλέψει με ηρεμία σε αυτό το δεκαπενθήμερο. O Luca Banchi συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα για την κατάρτιση της αποστολής - οι Ξανθόπουλος, Καββαδάς και Rathan-Mayes είναι τραυματίες.
Στον πάγκο των αντιπάλων θα βρούμε τον Σωτήρη Μανωλόπουλο αντίπαλο ένα χρόνο μετά τη λύση της συνεργασίας του έπειτα από το κακό ξεκίνημα σε Ευρώπη-Α1 πέρσι. Ο τεχνικός που ήταν βοηθός των Sakota & Zdovc από το φθινόπωρο του 2015 μέχρι το Μάρτη του 2017 πριν αναλάβει head coach για περίπου 8 μήνες έφτιαξε μια ομάδα στηριζόμενη σε παίκτες που έχουν εμπειρία από Α1 : Gotcher(Κόροιβος), Brazelton (Πανιώνιος), Evans (Λαύριο, Προμηθέας), Wiggins (Λαύριο) από ξένους με μόνο δυο rookie στην Ελλάδα, τους Smith & Freimanis. Στον ελληνικό κορμό βρίσκουμε τον συνονόματο του προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλο με τους Σταμάτη, Διαμαντάκο, Μούρτο, Χαριτόπουλο.

Προϊστορία φυσικά δεν υπάρχει αφού η ομάδα δεν υπήρχε μέχρι το καλοκαίρι.. Η ώρα -Κυριακή μεσημέρι όπως έπαιζε και την 1η χρονιά της επιστροφής- αλλά κυρίως η προσφορά της ΚΑΕ με τα εισιτήρια από 2 ευρώ συνηγορούν για να υπάρχει αρκετός κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: