18.1.20

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΗΦΑΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΨΕ ..


Τον Ήφαιστο Λήμνου υποδέχεται απόψε η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Bandirma την Τρίτη, ώστε να πάει με ηρεμία στον πρώτο τελικό πρόκρισης που δίνει στο Burgos την Τετάρτη. Αγωνιστικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκίκα που θα μείνει 2-2,5 μήνες εκτός δράσης αλλά φυσικά και στον Ζήση που θα φτάσει Αθήνα το βράδυ από τη Βαρκελώνη κι έτσι λογικά εναπανδραστηριοποίησε τον Chalmers στο ρόστερ του πρωταθλήματος, ώστε να υπάρχει και κάποιος point guard στην 12άδα.
 Ο Ήφαιστος (με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο) στηρίζεται σημαντικά στην άμυνά του , παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης τετράδας και μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι. Ας μην ξεχνάμε πως χάσαμε στο πρώτο γύρο στη Λήμνο (που και τότε έλειπε ο Γκίκας) ενώ έχει κερδίσει και στο Περιστέρι. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας αντικαταστάθηκε ο Mario Little με τον Howard Elston Turner Jr (30χρ, 1μ95) γιο του Howard Elston Turner (Sr) που έπαιξε στον Απόλλωνα Πάτρας το 1990/91
 
Στο παιχνίδι τρέχει ο διαγωνισμός "little champs" με παιδιά που θα κληρωθούν να συνοδέψουν τους παίκτες στο παιχνίδι με την Anwil στις 5/2
Μοναδική προηγούμενη αναμέτρηση στην Αθήνα των δυο ομάδων η περσινή στις 25/11 όταν κερδίσαμε με 83-69. Ο Luca Banchi είχε χρησιμοποιήσει τους : Sakota 15, Τσαλμπούρη, Maciulis 12 (5ρ-3ασ), Λαρεντζάκη 16 (3ασ-2κλ), Μωραϊτη 4, Griffin 13 (8ασ-1κλ), Sant-Roos 6, Ρογκαβόπουλο, Roberson 2, Γιαννόπουλο 3, Hunter 12 (8ρ-3κλ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνεχεία στις πολυ κακες εμφανισεις. Τουλαχιστον ηρθε η νικη.
Παμε τωρα για 2 εκτος εδρας σε ισπανια και γερμανια και να κλεισουμε με ανβιλ εντος στην ευρωπη οπου απο τη σιγουρη 1η θεση θα δωσουμε μαχη για να περασουμε στην επομενη φαση. Και στην ελλαδα παμε στο περιστερι σε ενα κομβικο ματς για να γλιτωσουμε την 4η θεση στην κανονικη διαρκεια. Και ενω τον φλεβαρη ερχεται και ο τελικος κυπελλου.
Με βαση τν εικονα των τελευταιων αγωνων τα χανουμε και τα 4 επομενα ματς...
Ελπιζω οτι ο ζησης θα συμαζεψει και θα στρωσει την ομαδα. Βασικα ειμαι σιγουρος οτι θα το κανει αλλα ποσο ειναι το θεμα. Να δουμε ποσο και αν θα ανεβει ο γκραντ που μεχρι στιγμης δεν δινει καθολου τα στοιχεια που θελαμε. Να ανεβει και ο βλαντο που ειναι βαρυς ακομα μπας και φτιαξει λιγο η κατασταση. Παντως θελουμε ξενο στο 3 οπωσδηποτε.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι στα 2 τελευταια ματς πηγαμε με 4 πενταρια και δεν ειχε στη 12αδα το ρογκα