19.1.20

ΕΠΑΙΞΕ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ

Αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να συνεχίζει τις κακές της εμφανίσεις η Α.Ε.Κ. μετά την ανάπαυλα κατάφερε να σφίξει την άμυνά της, τρέχοντας ένα 28-9 σερί και να φτάσει τελικά έστω και δύσκολα στην 11η συνεχόμενη νίκη της στην Α1 επεκτείνοτας ακόμα περισσότερο το ρεκόρ της.

 Mέχρι στιγμής έχει καταφέρει να μην επηρεαστεί βαθμολογικά στην Α1 από την απώλεια του Sant-Roos και ελπίζει να ενσωματωθεί άμεσα ο Ζήσης για το ντέρμπυ με το Περιστέρι το Σάββατο. Πριν από αυτό όμως υπάρχει ο πρώτος τελικός πρόκρισης στο Burgos την Τετάρτη και στο BCL δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για απώλειες..
Πέρα από τον συνήθη ύποπτο Langford που ...αφού έβγαλε την κορδέλα σταμάτησε στους 25π, τον Maciulis που άγγιξε το double-double και τον Χρυσικόπουλο που ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση, η Α.Ε.Κ. βρήκε λύσεις τόσο από τον Τολιόπουλο όσο και από τον Vl.Jankovic, γεγονός σίγουρα θετικό καθώς χρειάζεται να εκμεταλλεύεται όλο το βάθος του ρόστερ. Από την άλλη συνεχίζουν να προβληματίζουν η επιθετική δυστοκία των αμερικανών σέντερ ενώ ο Chalmers που ξαναδηλώθηκε στην Α1 (ρεκόρ να έχουν γίνει 5 αλλαγές όλες με αυτόν εμπλεκόμενο) δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου.

Δείτε βίντεο από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: