30.1.20

ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ

Παίζοντας εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο η Βασίλισσα, ξεπέρασε και τα λάθη της όπως και την αντεπίθεση της Rasta Vechta, κέρδισε με 70-81 και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης για 4η συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη της νίκη σε Γερμανικό έδαφος για ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και 7 συνεχόμενες ήττες. Αν νικήσει και την Anwil θα τερματίσει 2η, ενώ για να βγει 3η θα πρέπει να χάσει και να κερδίσουν Burgos-Bandirma. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε αποφύγει κάποιες από τις προηγούμενες ήττες και να διεκδικούσε μέχρι τέλους την 1η θέση και το πλεονέκτημα στα playoff, αλλά το σημαντικό είναι πως κέρδισε και θα βρίσκεται εκεί..
Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου επέβαλλαν από την αρχή το ρυθμό τους, αποσυντόνισαν τους αντιπάλους  δείχνοντας πως σταδιακά βρίσκουν τα πατήματά τους μετά τις σημαντικές αλλαγές που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες (τραυματισμοί Langford, Γκίκα, μεταγραφή Sant-Roos) και πάνε με άλλον αέρα προς τη μάχη για το Κύπελλο σε δυο βδομάδες και μετά στα knockout του BCL σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα.
MVP της αναμέτρησης για την ομάδα μας ήταν ο Vlado Jankovic που έδωσε πάρα πολλές λύσεις και στην επίθεση και στην άμυνα. Σημαντικό ρόλο στην καλή αγωνιστική εικόνα των δυο τελευταίων αγώνων φυσικά έχει παίξει ο Ζήσης που είναι σωστός floor manager ξέροντας πότε θα πασάρει στους συμπαίκτες του και πότε θα πάρει αυτός τις προσπάθειες, ενώ πολύ θετική ήταν η παρουσία και του Chalmers στο παιχνίδι που δείχνει (ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς) να βελτιώνεται σταθερά.

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

Τα σενάρια για την τελευταία αγωνιστική .

Δεν υπάρχουν σχόλια: