9.1.20

ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΕΝΩ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΒΑΝΟΣ..

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει το απίστευτο σερί που έτρεχε η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. κι έτσι γνώρισε την ήττα μετά από 10 συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα & Ευρώπη χάνοντας με 73-61 από τους Telenet Giants Antwerp. Η Βασίλισσα εμφανίστηκε αδειασμένη/κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ήταν τραγικά άστοχη τόσο στα τρίποντα όσο και στις βολές, στην επίθεση δεν λειτούργησε σχεδόν τίποτα κι έτσι νομοτελειακά ήρθε η ήττα με την οποία χάθηκε το 'μαξιλαράκι ασφαλείας' που είχε για την προσπάθεια κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου. Πλέον όλα είναι ανοικτα - και με τους Ισπανούς να είναι ενεργοί στο 'παιχνίδι' και δεν υπάρχουν πια περιθώρια απωλειών στη συνέχεια.. Και το πρόβλημα είναι πως πλέον χωρίς τον Sant-Roos που θα συνεχίσει την καριέρα του στην CSKA αλλάζει ολοσχερώς η εικόνα της ομάδας..
Ο Κουβανός έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στα κιτρινόμαυρα μια που η ΚΑΕ ενέδωσε τελικά και αναπόφευκτα στην δελεαστικότατη πρόταση της CSKA (στα 500χιλ ανήλθε το buyout) που λόγω των τραυματισμών Clyburn-Strelnieks ήθελε επειγόντως κάποιον παίκτη με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το μυαλό του παίκτη ήταν στις διαπραγματεύσεις και αυτό φάνηκε στις προσπάθειες που πήρε στην επίθεση που δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση - σε αντίθεση με την άμυνα που ήταν στα γνωστά επίπεδα.. Η ομάδα θα αλλάξει πολύ χωρίς αυτόν - ας μην ξεχνάμε πως ήταν ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης..
 Αγωνιστικά μετά το πρώτο τετράλεπτο όταν και προηγήθηκε με 6-11, η ομάδα έχασε τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητά της, βρέθηκε να χάνει με 34-21 στις αρχές της 2ης περιόδου, κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά και να κλείσει το ημίχρονο στο 39-35, αλλά μάλλον ήταν λανθασμένη η επιλογή της πεντάδας που άρχισε στην 3η περίοδο με συνέπεια οι Βέλγοι να ξεφύγουν και πάλι με 53-44 στα τέλη της και να φτάσουν τελικά στη νίκη αφού με 12/24 βολές και 7/32 τρίποντα δεν ήταν δυνατόν να αντιστρέψει την κατάσταση.


Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ

08Ιαν2020 – Champions League: ΑΝΤΒΕΡΜΠ – ΑΕΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια: