6.1.20

ΜΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2020 η ομάδα μπάσκετ καθώς έπειτα από πραγματικά μαγική εμφάνιση επικράτησε του Παναθηναϊκού -για πρώτη φορά μετά το 2008 στη regular και για πρώτη φορά μετά το 1964/65 με κατοστάρα- με 100-97 συνεχίζοντας έτσι το απίστευτο σερί που τρέχει το τελευταίο διάστημα. Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη της στην Α1 (κάτι που έχει να κάνει από το 2001/02) αλλά και η 16η στα 17 τελευταία παιχνίδια της. Δεν ήταν όμως μόνο μια νίκη γοήτρου καθώς με το ροζ φύλλο αγώνα ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με τον Προμηθέα.
 Μπορεί να σημαδεύτηκε από τους γκρι ο Langford με το καλημέρα καθώς είχε 2 φάουλ και μια τεχνική ποινή στα πρώτα 2'44", αλλά αυτό μάλλον λειτούργησε σαν μπούμερανγκ καθώς οι πράσινοι δεν είχαν πλάνα για να αντιμετωπίσουν το εκρηκτικό και μη προβλέψιμο παιχνίδι του Ray ενώ δεν περίμεναν να παίξει ...ρολόϊ ο Γιαννόπουλος τον οποίο μάλλον υποτίμησαν. Έτσι παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ της από το παρκέ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Παπαθεοδώρου (που κέρδισε τη μάχη των πάγκων) σκόραραν 63 πόντους σε αυτό, που αποτελεί την 2η καλύτερη επίδοση μετά το 71-30 στο ημίχρονο του ματς με Ιωνικό ΝΦ το 2001/02 (121-77 το τελικό σκορ).
 Ο χαλκέντερος Sant-Roos που έμεινε μέσα όλο το 40λεπτο για ακόμα ένα παιχνίδι μαζί με τον Γκίκα τα μοιράστηκαν εξαιρετικά το δύσκολο έργο της οργάνωσης και το έκαναν άψογα ενώ έδωσαν και πολύτιμες λύσεις στην επίθεση. Ο Keith όταν ξαναμπήκε έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του και με τα σουτ που έβαλε και με αυτά που έφτιαξε, αλλά ο πιο κομβικός στο τέλος ήταν σίγουρα ο Slaughter που κυριάρχησε στη ρακέτα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Βίντεο από το παιχνίδι

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μπράβο σε όλους μεγάλη νίκη κ της ομάδας κ του προπονητή που κάποιοι τον εκραζαν στις αρχές καλο θα ήταν βέβαια να υπάρχει ο κορμός της ομάδας από την αρχή της περιόδου