23.1.20

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ BURGOS, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ KEITH ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ


Χωρίς νίκη στο BCL μέσα στο 2020 παραμένει η ομάδα μπάσκετ αφού γνώρισε την ήττα (τρίτη συνεχόμενη για πρώτη φορά στην τετραετία στη διοργάνωση) και στην Ισπανία από την Burgos, χάνοντας και τη διαφορά του πρώτου αγώνα, κι ακόμα χειρότερα έχασε και τον Langford που αποχώρησε με θλάση στο 6ο λεπτό και θα χρειαστεί πάνω από ένα μήνα να επιστρέψει - δηλαδή θα χάσει και τα υπόλοιπα ματς στον όμιλο και το Κύπελλο... Η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ και να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο  αν θέλει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία και μετά το Φλεβάρη...Χωρίς Langford (μετά και τον Sant-Roos) σίγουρα έχει αλλάξει όλη η δομή και θα χρειαστεί υπέρβαση για να καταφέρει την πρόκριση στους 16, που κάποιοι θεωρούσαν δεδομένο αλλά δεν είναι..
 Συνοπτικά, με δυο νίκες σε Rasta και με Anwil μπορούμε υπό προϋποθέσεις να κυνηγήσουμε ακόμα και την 1η θέση, αν κερδίσουμε στη Γερμανία εξασφαλίζουμε μαθηματικά την πρόκριση, αν κερδίσουμε την Anwil προκρινόμαστε εκτός και αν την 13η αγωνιστική κερδίσουν Bandirma-Burgos & Rasta, και την 14η Bandirma-Rasta οπότε μένουμε έξω σε τετραπλή ισοβαθμία με Bandirma-Rasta-Burgos. Από την άλλη μπορούμε να προκριθούμε και με δυο ήττες αν κερδίσει η Burgos στο Ισραηλ και η Anwil την Bandirma την αλλη εβδομάδα και την τελευταία αγωνιστική χάσουμε με ένα πόντο από την Anwil, ενώ κάνουν διπλό Rasta, Orthez. Ή αν κανει διπλό η Bandirma στην Πολωνία, και την τελευταια αγωνιστική κανει διπλό η Orthez στη Bandirma και η Rasta στο Burgos .

Το μόνο θετικό ήταν η παρουσία του Νίκου Ζήση που επέστρεψε στα κιτρινόμαυρα μετά από 15 χρόνια και έδειξε πόσο έλειπε μέχρι σήμερα ένας playmaker που να ηρεμεί το παιχνίδι και να βλέπει γήπεδο ενώ με τις ασιστ του κατάφερε να κάνει και τον Grant να θυμίζει τον παίκτη που βλέπαμε στις προηγούμενες ομάδες του.. Από εκεί και πέρα με τους αντιπάλους να περνάνε όποτε ήθελαν στη ρακέτα μας λόγω της κάκιστης περιφερειακής άμυνας αλλά και να ανανεώνουν πάρα πολλές επιθέσεις, το ματς ήταν κατηφορικό και μόνο στο 4ο δεκάλεπτο καταφέραμε έστω και για λίγο να διεκδικήσουμε την υπεράσπιση της διαφοράς, όταν μειώσαμε στους 9π στο 38'.. Όμως ούτε καθαρό μυαλό είχαμε, ούτε λύσεις κι έτσι φτάσαμε στο τελικό 93-76.

22Ιαν2020 – Champions League: ΜΠΟΥΡΓΟΣ – ΑΕΚ

Δείτε το ματς όπως μεταδόθηκε στην ΕΡΤ (τουλάχιστον εκεί η ανάλυση δεν είναι τόσο άθλια όπως ήταν στο live της ΕΡΤ3)

Δεν υπάρχουν σχόλια: