11.1.21

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ

 

Δεν μπόρεσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (που ήταν και στο παρκέ και όχι μόνο στο όνομα ντέρμπυ όπως την τελευταία τριετία - 2017/18: 115-85, 2018/19: 111-79, 2019/20: 89-68) καθώς για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα με το οποίο μπήκε στο τελευταίο πεντάλεπτο - τουλάχιστον αυτή τη φορά επέστρεψε και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.. Και θα μπορούσε να το πετύχει, παρά την αδυναμία ρημπαουντ στο πρώτο ημίχρονο (όταν οι πράσινοι είχεν 22, ο Παπαγιάννης είχε μόνος του 10 και όλη η Α.Ε.Κ. 9), τα σφυρίγματα στον Langford που τον άφησαν πολύ ώρα στον πάγκο, τις σημαντικότατες απουσίες των Slaughter, Ζήση, Κατσίβελη & τη μέτρια κατάσταση στην οποία είναι οι Lojeski, Χρυσικόπουλος μετά την ταλαιπωρία τους με covid, αν είχαν μπει οι κρίσιμες βολές στο τέλος (1/3 ο Keith, 0/2 o Jonas) και κάποιο από τα σουτ με καλές προϋποθέσεις που κάναμε ανανεώνοντας συνεχώς επιθέσεις..   

Η ουσία είναι όμως πως ήρθε άλλη μια ήττα, η 32η (!) συνεχόμενη στην έδρα των πράσινων, από την οποία έχουμε να φύγουμε νικηφόρα από το μακρινό Νοέμβρη του 1996, δηλαδή πάνω από 24 χρόνια ... Και χάθηκε η ευκαιρία κόντρα στο χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων πάρα πολλών χρόνων. Κρίμα για την καλή επιθετικά εμφάνιση του Moreira που σκόραρε 21π και αποτελούσε μόνιμη απειλή για το αντίπαλο καλάθι.. Βέβαια κι αυτός κουράστηκε με την συνεχόμενη παρουσία του στο παρκέ (έμεινε πάνω από 33' μέσα) με συνέπεια να μην έχει την απαιτούμενη φρεσκάδα στο τέλος..

Γενικά στο κομμάτι του rotation μάλλον δεν έγινε ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει.. Ο Moses που ήταν αρκετά θετικός όσο χρσιμοποιήθηκε στο 2ο δεκάλεπτο, θα μπορούσε να δώσει παραπάνω απο ένα σκάρτο δίλεπτο με ανάσες, ο Ρογκαβόπουλος θα μπορούσε να ξεκουράσει τον Jankovic που ξέμεινε από δυνάμεις κι αυτός, ενώ μάλλον θα ήταν καλύτερα να έμπαινε ο Μωραϊτης λίγο νωρίτερα στο τέλος αντί του άστοχου στα κρίσιμα σημεία Γκίκα..




Δεν υπάρχουν σχόλια: