24.1.21

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΙΚΑ..

 

Αν κι έκανε για άλλη μια φορά τα εύκολα δύσκολα κι έβλεπε την πλάτη του Ιωνικού (που κατέβηκε με 3 ξένους έχοντας σαφέστατα σημαντικότερες απώλειες από αυτές των κιτρινόμαυρων) στο σκορ μέχρι τις αρχές της 4ης περιόοδυ, η Α.Ε.Κ. πήρε τελικά τη νίκη με 81-74 στην πρεμιέρα του β' γύρου, αποφεύγοντας τη γκέλα. Η ομάδα για ακόμα ένα παιχνίδι δεν έπεισε με την παρουσία της στο παρκέ και θα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα αν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της Κυπελλούχου σε λιγότερο από 20 μέρες..

Στις αρχές της 2ης περιόδου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Γκίκας (βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει λογικά εκτός πάνω από 1,5-2 μήνες) κι έτσι μείναμε μόνο με τον Μωραϊτη στον 'άσο' που δεν υπολογιζόταν καθόλου πριν τους τραυματισμούς των Ζήση(που ήταν στη 12άδα αλλά μόνο τυπικά)-Κατσίβελη .

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά με το 11-0 που τρέξαμε από το 33' μέχρι το 36', παίζοντας με σέντερ τον Slaughter (κι όχι τον Moreira που ήταν παραγωγικός επιθετικά) που έκανε πολύ καλές άμυνες, και τον Langford (που ευστόχησε και στο μοναδικό του τρίποντο όταν ξαναπλησίασε στους 2π ο Ιωνικός) σε ρόλο playmaker, που τα πήγε πολύ καλά δεδομένων των συνθηκών και τους Maciulis-Ρογκαβόπουλο να δίνουν λύσεις και στις δυο πλευρές του παρκέ. Σημαντική και η παρουσία του Lojeski, που αμυντικά ήταν και πάλι ευάλωτος, αλλά επιθετικά ήταν όαση παρά την αστοχία (για τα δεδομένα του) σε μια βραδιά που η ευστοχία των περισσότερων από τα 6μ75 ήταν τραγική,.



Δεν υπάρχουν σχόλια: