28.1.21

ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

 

Την καλύτερη της εμφάνιση στη φετινή Α1 πραγματοποίησε η Κυπελλούχος ομάδα μπασκετ κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση και επιβλητικά, 76-56 τον ΠΑΟΚ -σε αγώνα για την 6η αγωνιστική που επαναλήφθηκε μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή- νικώντας και τις ελλείψεις της που δεν ήταν και πάλι αμελητέες... Γκίκας, Κατσίβελης, Jankovic παραμένουν τραυματίες ενώ και ο Χρυσικόπουλος που τελικά κατά τα φαινόμενα δεν θα αποχωρήσει τελικά ήταν εκτός 12άδας.

Κορυφαίος της αναμέτρησης σίγουρα ο Maciulis που κυριάρχησε και στις δυο πλευρές του παρκέ. O Λιθουανός forward επέδειξε για μια ακόμα φορά τη σωστή αγωνιστική νοοτροπία, παίζοντας με το ίδιο πάθος-ένταση ανεξάρτητα αντιπάλου και διοργάνωσης. Γι'αυτό άλλωστε έχει κάνει και αυτή την  μεγάλη καριέρα ..

Η αμυντική στοχοπροσήλωση της ομάδας στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά και στη συνέχεια, θα πρέπει να είναι οδηγός για την δύσκολη και κομβική συνέχεια.. Σε δυο βδομάδες κρίνεται το Κύπελλο ενώ σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα θα έχουμε τη φάση των ομίλων του top16 που οδηγεί στο Final-8 του BCL.




Δεν υπάρχουν σχόλια: