3.1.21

ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ Β ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

 

Επιστροφή στις νίκες για την Κυπελλούχο Βασίλισσα που επικράτησε πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 89-72 του Κολοσσού στο ΟΑΚΑ στο πρώτο της παιχνίδι για το 2021, παίζοντας χωρίς τους Ζήση-Slaughter. Για άλλο ένα μας ξεκίνησε υποτονικά και νωχελικά στην άμυνα, δέχθηκε 25π στο πρώτο δεκάλεπτο και 47 στο ημίχρονο και μόνο όταν άρχισε να παίζει στοιχειωδώς σοβαρά-συγκροτημένα πίσω εκμεταλλεύθηκε και τις δεδομένες ανεπάρκειες των αντιπάλων όταν κουράστηκαν οι βασικοί της και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.. Αν θέλει να διεκδικήσει τους στόχους της, τότε θα πρέπει να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Για άλλο ένα παιχνίδι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε όταν συνυπήρξαν στο παρκέ οι Κατσίβελης-Ρογκαβόπουλος.. η άμυνα έδεσε και μπόρεσε να βρει ρυθμό στην επίθεση στη συνέχεια. Ο Langford που τώρα ήρθε από τον πάγκο, ήταν σχεδόν αλάνθαστος και ήταν σαφέστατα ο κορυφαίος κιτρινόμαυρος στην αναμέτρηση. Επιθετικά είχε στυλοβάτες, στο α' τον Ρογκαβόπουλο (που δεν απέφυγε επιπολαιότητες από τη μια ενώ δεν έχασε σουτ από την άλλη) και τους Maciulis-Jankovic στο β.

Θετική η παρουσία του Μωραϊτη, που έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει μέλος του βασικού rotation, ενώ στα θετικά ήταν και η επιστροφή του Lojeski μετά από 40 μέρες, αλλά και η ομαδική συνεισφορά του Moreira.. Από την άλλη είναι αξιοσημείωτο πως για άλλο ένα παιχνίδι ο Moses δεν ξαναμπήκε στο παρκέ μετα την αρχική του παρουσία, ούτε όταν η διαφορά είχε φτάσει στους 20, και ο Yanick ήταν εμφανώς κουρασμένος κι ενώ υπάρχει και κομβικό ματς την Τρίτη στο Ισραήλ.. Κι ακόμα πιο αξιοσημείωτο πως στο τελευταίο δίλεπτο τον ξεκούρασε ο Λίνος στο 5... 





Δεν υπάρχουν σχόλια: