6.1.21

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ..

 

Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL η Α.Ε.Κ. καθώς έχασε από την Hapoel Unit-Credit Holon, χάνοντας και τη διαφορά στα μεταξύ τους ματς (όπως είχε γίνει και με τη Cholet)..H νίκη της Cholet επί της Tsmoki της επιτρέπει να προκριθεί ακόμα κι αν ηττηθεί (μέχρι 11 πόντους παραπάνω από όσο θα χάσει η Hapoel στη Γαλλία) αλλά με τέτοιες εμφανίσεις μόνο βλέψεις για παρουσία στο Final8 δεν μπορεί να έχει..

 

Σίγουρα υπήρχαν αρκετές ελλείψεις (Slaughter, Ζήσης) που έγιναν μεγαλύτερες με το καλημέρα όταν τραυματίστηκε ο Κατσίβελης στο πρώτο δίλεπτο της αναμέτρησης..Όμως και η Hapoel δεν έπαιξε πλήρης.. ο Powel ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, ενώ και ο πρώτος σκόρερ της  CJ Harris ήταν στη 12άδα αλλά όχι σε θέση να αγωνιστεί.. Για ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι η ομάδα έδειξε κάκιστη συμπεριφορά στα τελευταία λεπτά.. Προηγηθήκαμε με 65-67 στο 35'35" για να δεχτούμε ένα 12-0 παίζοντας ανεξήγητα είτε χωρίς playmaker, είτε χωρίς center, και όχι με τους παίκτες που ήταν σε καλή κατάσταση..

Από τα θετικά της αναμέτρησης η παρουσία των Μωραϊτη και Moses, οι οποίοι έδειξαν πως κακώς ήταν παραγκωνισμένος για μήνες ο πρώτος και περιορισμένος σε ολιγόλεπτες συμμετοχές ο δεύτερος.. Και σίγουρα θα ήταν διαφορετική η έκβαση του αγώνα αν είχαν μπει στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν άρχισε να ξεφεύγει το παιχνίδι..




Δεν υπάρχουν σχόλια: