31.1.21

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΔΑΦΟΣ..

 

Έχοντας ταξιδέψει με σημαντικές ελλείψεις (Γκίκας-Κατσίβελης-Jankovic) που έγιναν ακόμα μεγαλύτερες με τις ενοχλήσεις του Lojeski που έμεινε εκτός αποστολής, η Α.Ε.Κ. έχασε τελικά στη Λάρισα πληρώνοντας ακριβά τόσο την ανύπαρκτη ουσιαστικά περιφερειακή της άμυνα στο πρώτο ημίχρνονο όταν οι γηπεδούχοι σούταραν ελεύθερα με το εξωπραγματικό 11/13 3π, όσο και τη σωρεία λαθών στα οποία υπέπεσε στο τελευταίο καθοριστικό τρίλεπτο.. Έχοντας ανατρέψει το 56-43 με το οποίο εχανε στο 22', κατάφερε να προηγηθεί με 70-73 στο 37', αλλά στη συνέχεια έκανε και στις δυο πλευρές του παρκέ ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει.. Λάθος επαναφορές, κάκιστες επιλογές στην επίθεση, λάθος αντιμετώπιση στην άμυνα και σαν επιστέγασμα η τελευταία επίθεση στην οποία δεν καταφέραμε ουσιαστικά να σουτάρουμε καν..

Και μάλλον η κατάσταση θα ήταν διαφορετική αν συνεχίζαμε να παίζουμε με τους ψηλούς μας όπως στο ξεκίνημα που προηγηθήκαμε με 5-12 και 10-17, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είχε βάθος στη frontline και δεν ξεχνούσαμε στον πάγκο τους Moreira-Moses στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, και να μην ξεμείνουν από δυνάμεις οι Χρυσικόπουλος (που ήταν αρκετά καλός στο β ημίχρονο) και Slaughter (που δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Smith..)

 Το μόνο θετικό της αναμέτρησης ήταν η παρουσία του Μωραϊτη που βοήθησε σε οργανωση- άμυνα (κακώς δεν του δόθηκε εντολή να μαρκάρει τον Smith στην τελευταία επίθεση των γηπεδούχων καθώς τα είχε πάει καλά σε αμέσως προηγούμενη φάση) ενώ έδωσε και λύσεις στο σκοράρισμα διακόπτοτας το αρνητικό σερί από τα 6μ75 που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια..

Υ.Γ. Ο Daryl Macon φέρεται να φτάνει αύριο στην Αθήνα, αλλά θα είναι τραγικό λάθος αν κοπεί από την Α1 ο Moses ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: