14.2.16

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ


Παίζοντας και πάλι αρκετά καλή άμυνα, έστω και απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας (που πάντως είναι σε αγωνιστική άνοδο τελευταία) οι παίκτες του Zdovc πέρασαν νικηφόρα και από την Καβάλα με 55-65 . Έτσι φτάσαμε στις 7 εκτός έδρας νίκες φέτος και για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2002/03, ότι και να γίνει στη συνέχεια θα έχουμε θετικό ρεκορ σαν φιλοξενούμενοι .

Ο Brown αγωνίστηκε μεν, δεν ήταν όμως προφανώς σε full ετοιμότητα και πάτησε παρκέ μόνο για ένα πεντάλεπτο, με συνέπεια να πέσει το βάρος της οργάνωσης στον Κατσίβελη, που δεν ήταν αρνητικός σε αυτό το παιχνίδι. Κατάφερε να βοηθήσει και στην άμυνα ενώ ευστόχησε και από τα 6μ75 για πρώτη φορά μετά το ματς στη Ρόδο και σε κρίσιμο σημείο στο τέλος (έχοντας συνολικά αθροιστικά την εντυπωσιακά κακή επίδοση των 3/40 3π φέτος). Είναι προφανές πως δεν μπορούμε να πάμε μακριά με τις λύσεις ανάγκης Κατσίβελη-Παπαντωνίου και θα πρέπει άμεσα να γεμίσει η 'τρύπα' στο ρόστερ με έναν ξένο play maker που θα προλάβει να ενσωματωθεί και για τα playoff .

Στα θετικά φυσικά και η εξαιρετική παρουσία του Malik Hairston (15π με 6/7 σουτ που θύμισε τον παίκτη που εντυπωσίασε πέρσι και οδήγησε στην υπογραφή διετούς συμβολαίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: