19.2.16

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ


Συνεχίζοντας να αποδίδει πολύ καλά στην άμυνα, η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. πέρασε και από την Πάτρα με 63-82 (στα τελευταία τέσσερα ματς δέχεται μ.ο. 58 πόντους σκοράροντας 71,75) παραμένοντας σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και εξακολουθώντας να δίνει καλά αγωνιστικά δείγματα το τελευταίο διάστημα. Αξιοσημείωτο και το γεγονός πως γύρισε για 4η φορά συνεχόμενα με ροζ φύλλο από παιχνίδι κάτω από τον ισθμό της Κορίνθου, ενώ τα προηγούμενα δέκα χρόνια είχε χάσει τα περισσότερα ματς εκεί ..
 Δεύτερο συνεχόμενο ματς με τον Malik Hairston να έχει διψήφια παραγωγή πόντων, και είναι αξιοπρόσεκτο γιατί ενώ πέρσι ήταν διψήφιος και στα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε, φέτος δεν το έχει καταφέρει περίπου στα μισά έχοντας και 7 συνεχόμενα πριν από την Καβάλα με μονοψήφια .. Είναι σίγουρα ο πιο καλός μας Αμερικανός σαν όνομα, έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο και σίγουρα είναι θετικό που δείχνει να ανεβαίνει ενώ οδεύουμε προς στο τέλος της κανονικής περιόδου και με κρίσιμα/κομβικά ματς να ακολουθούν .

Στον αγώνα έκανε το ντεμπούτο του και ο Taurean Green που αποτελεί τελικά τον εκλεκτό για τη θέση του βασικού play maker, που έγινε έτσι και ο πρώτος Αμερικανός (και δεύτερος ξένος μετά τον Andersen) που επιστρέφει ξανά στο ρόστερ μας . Ήταν θετικός γενικά όσο έπαιξε, αλλά μετά τον τραυματισμό του Κατσίβελη που φαίνεται να χάνει τα επόμενα 2-3 παιχνίδια χρειάζεται να ενσωματωθεί άμεσα στη 'χημεία' της ομάδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: