7.2.16

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΒΟ


Για πρώτη φορά μετά από αρκετό διάστημα σε εντός έδρας παιχνίδι έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα η ομάδα μας και κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Κόροιβο με 70-49 .. μόνο στην πρεμιέρα της φετινής Α1 με τον ΠΑΟΚ είχαμε δεχτεί 53π, ενώ και στην Κηφισιά την 7η αγωνιστική 54π. Βέβαια ο αντίπαλος παίζοντας και χωρίς τον τιμωρημένο για πειθαρχικούς λόγους 1ο σκόρερ του (και της Α1), τον Daniels, ήταν με διαφορά η χειρότερη ομάδα που πέρασε φέτος από το ΟΑΚΑ .

Καλύτερος παίκτης ήταν ο Μαυροειδής (16π, 8ρ) ενώ ο Brown ήταν και πάλι αναγκαστικά σε ρόλο οργανωτή και μέχρι να αποχωρήσει στα μέσα της 3ης περιόδου με πρόβλημα στον ώμο (που ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό), ήταν πολύ θετικός, έχοντας 8 πόντους και κυρίως 7 ασιστ . Και στο δεύτερό του παιχνίδι στα κιτρινόμαυρα έδειξε ουσιαστικός και πως θα βοηθήσει . Σε αντίθεση με τον Christmas που μάλλον μετρά ώρες (είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός μήνα που λήγει τη Δευτέρα) αφού έμεινε άποντος και στο 2ο εντός έδρας παιχνίδι του και με συνολικά 11 πόντους σε 4 αγώνες, δύσκολα πείθει πως είναι σε κατάσταση να δικαιολογήσει τους διθυράμβους περί bomber που τον συνόδευαν . 

Με τα δύσκολα & κρίσιμα παιχνίδια σε Καβάλα και Πάτρα να ακολουθούν πάντως θα πρέπει να επισπευστούν οι κινήσεις για την απόκτηση ξένου playmaker ώστε να πάμε με άλλον αέρα σε αυτά...

 

Δείτε ένα βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: