21.2.16

ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟΨΕ

Την φορμαρισμένη Κηφισιά που δείχνει να καθαρίζει τη μάχη για την 5η θέση της κανονικής περιόδου, υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ η ομάδα μπάσκετ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την άλλη βδομάδα στο Αλεξάνδρειο στο καθοριστικής σημασίας ντέρμπυ με τον Άρη . Τουλάχιστον ήρθε ενδιάμεσα ο Taurean Green που έκανε και το ντεμπούτο του στην Πάτρα και δε θα πάμε μόνο με τον Παπαντωνίου στο '1' σήμερα έπειτα από τον τραυματισμό του Κατσίβελη . Οι αντίπαλοι μας έχουν αλλάξει αρκετά από το ματς του α γύρου, καθώς έφυγε ο Frazier και ο Jherod Stiggers, ενώ ήρθαν οι El-Amin, Marshall (και ενδιάμεσα ο Lowery που έφυγε με τη σειρά του), όπως και εμείς άλλωστε αφού στην Κηφισιά είχαν παίξει στο '1' οι Scrubb, Warren που είναι πλέον σε Γερμανία, Τουρκία αντίστοιχα .

Για πρώτη φορά παίξαμε το 2011/12 στην τελευταία αγωνιστική της Α2 όταν κερδίσαμε με 80-78 στα Λιόσια, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στον πάγκο.  Η σύνθεση : Νοέας 7, Βασιλόπουλος 15, Τζόλος, Κούρτης 9, Σιαμανδούρας 2, Σκλάβος 12, Δέσπος 15, Φαλέκας 9, Μάντζαρης 11.

 Πέρσι στις 15 Μάρτη, κερδίσαμε εύκολα με 97-73, έχοντας τον Dragan Sakota στον πάγκο. Η σύνθεση : Παπαντωνίου 4, Delininkaitis 11, Sakota 16, Κασελάκης, Hairston 12, Williamson, Σαρικόπουλος 5, Αθηναίου 8, Milosevic 9, Mensah-Bonsu 21, English 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια: