6.2.16

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟ PLAYMAKER

Τον Κόροιβο υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ η ομάδα μπάσκετ, πάντα χωρίς ξένο playmaker αφού ο εκλεκτός της τεχνικής ηγεσίας φέρεται να είναι ο Cliff Hammonds με τον οποίο συζητάνε εδώ και 2-3 βδομάδες αν θα έρθει ή όχι, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχουν για τον Zdovc άλλοι παίκτες στον πλανήτη .. Ας ελπίσουμε να μην πληρώσουμε πανάκριβα την επιλογή, όπως πάθαμε στην Ευρώπη παίζοντας τα τελευταία τρία ματς χωρίς αμερικανό στο '1' έπειτα από την αποδέσμευση του Warren και την προσθήκη των Cooper-Armstead που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Κόροιβος ήταν ο κακός μας δαίμονας καθώς μας είχε κερδίσει τέσσερις φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις μέχρι και την πρεμιέρα της περσινής Α1. Από τότε μετράμε δυο νίκες .
Στις 5 Απρίλη του 2014, για την Α2, είχαμε χάσει στα Λιόσια με 60-67 με αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών (και βασική αυτή του Stefan Nikolic που ήταν ο βασικός μας playmaker τότε). Ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε χρησιμοποιήσει τους  : Παναγιωταρά, Παπαντωνάκο, Φαλέκα 4, Καράμπουλα 10, Πολυτάρχου 17, Τσιότρα 4, Γκιζόγιαννη 8, Παπαδιονυσίου, Τσιάκο 2, Δέσπο 15, Στούκα .
Πέρσι στις 24 Γενάρη, είχαμε κερδίσει με 76-67 στην πρεμιέρα του 2ου γύρου και του Malik Hairston στα κιτρινόμαυρα. Ο Dragan Sakota είχε χρησιμοποιήσει τους : Παπαντωνίου 5, Delininkaitis 8, Sakota 9, Πολυτάρχου, Hairston 11, Williamson 4, Αθηναίου 12, Milosevic 3, Mensah-Bonsu 13, English 11 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: