16.3.19

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΑΠΟΨΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 
Την Κύμη υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ η Πρωταθλήτρια Ευρώπης και κάτοχος του Διηπειρωτικού ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ., μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά και του φετινού BCL με πάρα πολλά προβλήματα αφού ο Luca Banchi δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Theodore, Ξανθόπουλο, Καββαδά.. Υπό άλλες προϋποθέσεις το ματς θα ήταν ιδανικό για να γίνει rotation και αποφόρτιση των βασικών μια που δεν υπάρχει μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκή υποχρέωση, αλλά η απουσία των δυο βασικών playmaker αφαιρεί σημαντικά από αυτή τη δυνατότητα. Και με τον τελικό του handball να διεξάγεται την ίδια ώρα στην Πάτρα αρκετός κόσμος θα προτιμήσει να μην έρθει ΟΑΚΑ να βοηθήσει τη Βασίλισσα. 

 Η Κύμη έχει αλλάξει σημαντικά από το ματς του πρώτου γύρου στη Χαλκίδα. Στον πάγκο αντί του Καστρίτη υπάρχει ο Ισίδωρος Κουτσός, ενώ στη θέση των Bolds, Camphor ήρθαν ο πολύ καλός πασέρ Lewis με τον Williams (ενδιάμεσα ήρθαν κι έφυγαν και οι Armstead, Holmes)
 Και στο σημερινό παιχνίδι 'τρέχει' ο διαγωνισμός "κάτσε δίπλα στον πάγκο"

Πρόπερσι στις 4/2 νικήσαμε -δύσκολα- με 71-65 την Κύμη μπροστά σε 2500 θεατές.
Ο Jure Zdovc είχε χρησιμοποιήσει τους : Ukic 8, McGrath 3, Elonu 7 (8ρ), Sakota 20 (6ρ-4κλ), Βασιλειάδη 11, Χαριτόπουλο, Dixon 13, Λαρεντζάκη 6, Williams 3, Τσαλμπούρη.

 Πέρσι στην τελευταία αγωνιστική της regular κερδίσαμε πάλι δύσκολα, 82-76 την Κύμη με τον Harris να έχει double-double και τον Καββαδά να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η σύνθεση : Punter 11, James 6, Green 10, Harris 16 (11ρ-5ασ-2κλ), Ξανθόπουλος 5, Sakota 6, Βασιλόπουλος, Λαρεντζάκης 16, Μαυροειδής 2, Καββαδάς 10, Hunter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: