24.3.19

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΜΝΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ Ή ΤΡΙΤΗ

Σημαντικό διπλό πήρε στη Λήμνο -όπου είχαν χάσει οι άλλοι διεκδικητές της τετράδας- η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε.Κ. κερδίζοντας με 74-87 τον Ήφαιστο κι έτσι παρέμεινε μόνη στην 3η ή την 2η (αν παραμείνουν οι ερυθρόλευκες τιμωρίες) θέση της βαθμολογίας, έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη της regular season. Η Βασίλισσα έπαιξε και πάλι με σημαντικές απουσίες αφού οι Theodore, Ξανθόπουλος παραμένουν τραυματίες -πέρα από τον μόνιμο Καββαδά- αλλά έφτασε στη νίκη κόντρα και στα σφυρίγματα των γκρι χάρη στην εξαιρετικά πολύ καλή της συγκέντρωση και στοχοπροσήλωση μέσα στο παρκέ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η καλή οργανωτική & αμυντική παρουσία των Griffin, Λαρεντζάκη, Sant-Roos .
 Πέρα από τον Hunter (21π-6ρ) που συνεχίζει να διανύει μια εξαιρετική σεζόν και τον Maciulis (18π με 4/5 3π) που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο δίμηνο, σημαντική ήταν η συμβολή του αρχηγού Dusan Sakota που στο 201ο του παιχνίδι με τα κιτρινόμαυρα είχε 19π με 4/6 3π κι ακόμα 4ρ-1κψ-1ασ.

Ιδιαίτερη αναφορά χρειάζεται για την κιτρινόμαυρη κερκίδα στη Λήμνο που κέρδισε τις εντυπώσεις πανηγυρίζοντας τη νίκη μαζί με τους παίκτες

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αυτό δεν ήταν καλή διαιτησία αλλά χατζάρα στο κεφάλι μας!όσο για τον γεωργιανού μπούφο που ήταν στη περιγραφή εμετός στα μούτρα του!!