3.3.19

ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ, ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ

Παίζοντας σοβαρά και συγκεντρωμένα μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-9, η ομάδα μπάσκετ όχι μόνο κέρδισε παρά τα προβλήματά της (Ξανθόπουλος, Καββαδάς τραυματίες και Sakota, Τσαλμπούρης ανέτοιμοι) στο ντέρμπυ της αγωνιστικής τον Προμηθέα αλλά υπερκάλυψε με χαρακτηριστική άνεση και το -10 του πρώτου γύρου, φτάνοντας στο τελικό 83-62. Βοήθησε σημαντικά φυσικά η παρουσία του MVP της αναμέτρησης, Jonas Maciulis (18π, 3/4 3π, 4ρ-4ασ-2κλ) που ξεπέρασε τις δικές του ενοχλήσεις και ήταν παντού στο παρκέ όσο αγωνίστηκε.

Φυσικά δεν ήταν μόνος του ο Λιθουανός.. Δίπλα του ήταν ο Delroy James που έκανε άλλη μια μεγάλη εμφάνιση σε σημαντικό παιχνίδι, ο Griffin που έδωσε πολλές λύσεις αλλά και ο Sant-Roos που παρά την αστοχία (ή την ατυχία του με τα χαμένα καρφώματα) ήταν παρών σε άμυνα δίνοντας και πολύτιμες οργανωτικές ανάσες.
 Πριν την έναρξη του αγώνα αναρτήθηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ το λάβαρο για το διηπειρωτικό και αυτό ήταν κάτι που χειροκρότησε θερμά ο κόσμος (πάνω από 6χιλιάδες) που βρέθηκε στις εξέδρες.

 Αξιοσημείωτο πως η ομάδα του Banchi έχει κερδίσει με 20π ή περισσότερο και τους άλλους τρεις συνδιεκδικητές της 3ης θέσης (ή της 2ης αν παραμείνει η ερυθρόλευκη τιμωρία) στο ΟΑΚΑ.
Δείτε βίντεο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια: